Over ons

AIR-serv is ‘s-werelds grootste exploitant van luchtunits en stofzuigers. Jarenlange ervaring, internationale groei en samenwerking met toonaangevende brandstofmaatschappijen verschafte AIR-serv de wereldwijd leidende positie.
AIR-serv is wereldwijd vertegenwoordigd. Wij hebben eigen organisaties in geheel West-Europa, inclusief het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten. Aan uitbreiding van het wereldwijde netwerk wordt continu gewerkt vanuit onze hoofdkantoren. Belangrijk te noemen is ook het goede werk wat onze servicemonteurs dagelijks leveren om u optimale service te bieden!

De basis van het succes is dat we een veel gevraagde dienst leveren doormiddel van een universele units die eenvoudig zijn in gebruik, maar tegelijkertijd zeer nauwkeurig werken.
We leveren een dienst die het vanzelfsprekend maakt bandenspanning regelmatig op de meest betrouwbare en gemakkelijke manier te kunnen controleren en zo hoort het ook! Zo kunt u als eindverbruiker uw banden makkelijk en op elk gewenst tijdstip controleren.

Daarbij ontnemen wij de pomphouder de zorg van de machine door de machine in ons beheer te plaatsen en alle aspecten van onderhoudt tot en met controle voor onze rekening te nemen gedurende de looptijd van de samenwerking.

Over ons

 • U heeft geen investering of andere bijdrage in de apparatuur
 • Plaatsing en onderhoud worden kosteloos door ons verzorgd
 • Ons serviceapparaat garandeert perfect werkende luchtunits
 • U deelt zelfs in de opbrengsten en laat de rest aan ons over

 

Nieuws

23

jun

Het nieuwe rijden

Het nieuwe rijden en vakantie

Lees verder

14

apr

Leaflet Folder

Folder 2in1- en AIR-Compact unit

Lees verder

Contact

 • Adres:

  Spuiweg 22d, 5145NE Waalwijk
 • Telefoon:

  +31 (0) 416 652.331
 • E-mail:

  info@air-serv.nl

 

Ook toe aan vernieuwing?

© 2014 - Air-Serv